در پی انتشار خبری در مورد تاسیس کارخانه فولاد آلیاژی در شهرستان جهرم و ایجاد حساسیت و نگرانی در میان دوست داران محیط زیست مبنی بر ایجاد صنایع آب بر در منطقه کم آب جهرم روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست فارس اعلام کرد: تا کنون هیچ نوع مجوزی از سوی محیط زیست استان برای واحد فولاد آلیاژی در شهرستان جهرم صادر نشده و اساسا استعلامی نیز از مراجع ذیربط در این خصوص دریافت نشده است.
اینگونه پروژه ها مشمول انجام مطالعات ارزیابی اثرات زیست محیطی است و به استناد نامه شماره ۴۹۶۰/۹۷ مورخ ۱۶/۲/۹۷ سازمان حفاظت محیط زیست کشور صنایعی از این قبیل که آب بر هستند لزوما باید در کنار دریا مستقر شوند.
لازم به ذکر است بر اساس ماده ۱۱ قانون هوای پاک هرگونه احداث، توسعه، تغییر خط تولید و تغییر محل واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی مستلزم رعایت مقررات ابلاغی از سوی سازمان حفاظت محیط زیست بوده و مراجع ذیربط و متولی قبل ازصدور هرگونه مجوز ملزم به اخذ نظر سازمان محیط زیست هستند.
بدیهی است در صورت انجام استعلام از محیط زیست موارد وفق ضوابط و مقررات، بررسی و پاسخ مناسب اعلام خواهد شد.
روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست فارس