محیط زیست در رسانه ها

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شیراز خبر داد دستگیری قطع کنندگان درختان جنگل ماله‌ی گاله
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شیراز خبر داد دستگیری قطع کنندگان درختان جنگل ماله‌ی گاله
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شیراز خبر داد دستگیری قطع کنندگان درختان جنگل ماله‌ی گاله ایسنا/فارس رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شیراز گفت: شماری از متخلفانی که درختان جنگل ماله‌ی گاله را قطع و به ذغال تبدیل می‌کردند، دستگیر شدند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شیراز خبر داد

دستگیری قطع کنندگان درختان جنگل "ماله‌ی گاله"

دستگیری قطع کنندگان درختان جنگل "ماله‌ی گاله"

ایسنا/فارس رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شیراز گفت: شماری از متخلفانی که درختان جنگل "ماله‌ی گاله" را قطع و به ذغال تبدیل می‌کردند، دستگیر شدند.

کامران اسلاملو امروز یکشنبه ۱۲ شهریور به خبرنگاران گفت: اعضای دو گروه متخلف که اقدام به قطع درختان جنگلی در منطقه حفاظت شده"ماله‌ی گاله" این شهرستان می‌کردند، توسط یگان حفاظت این اداره دستگیر شدند.

وی با اشاره به کشف تجهیزاتی از این افراد، گفت: یک دستگاه اره برقی، یک عدد تبر و مقدار ۱۲۰ کیلو گرم ذغال از اعضای این دو گروه کشف و ضبط شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد چهار کوره ذغال‌گیری در این منطقه تخریب شده است، افزود: یگان حفاظت محیط زیست شهرستان شیراز و منطقه حفاظت شده "ماله‌ی گاله" با گشت و کنترل شبانه روزی آماده برخورد با هرگونه تخلفات محیط زیستی است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شیراز با اشاره به اینکه کوره‌های تولید ذغال به صورت سنتی و فاقد مجوز بود، افزود: این کوره‌های غیرمجاز علاوه بر متصاعد کردن گازهای سمی، آلودگی هوا، تهدید سلامت انسان‌ها، سلب آرامش، تخریب محیط‌زیست و منابع طبیعی عاملی شده‌اند تا سودجویان بیشتر و بیشتر تیشه بر ریشه‌ درختان بزنند.

اسلاملو با یادآوری اینکه از نگاه کارشناسان خاک زمینی که کوره ذغال در آن ایجاد می‌شود برای همیشه قابلیت رشد و نمو گیاه را از دست می‌دهد، خاطرنشان کرد که یگان حفاظت اداره محیط زیست شیراز، با پایش شبانه‌روزی، عرصه را بر متخلفان تنگ کرده است.

به گزارش ایسنا، منطقه حفاظت شده "ماله‌ی گاله" در غرب استان فارس و در شرق منطقه حفاظت شده ارژن و پریشان قرار دارد.

این منطقه به لحاظ غنای پوشش گیاهی و جنگلی، به عنوان منطقه حفاظت شده جنگلی تحت مدیریت قرار گرفته و گونه‌های غالب این منطقه بلوط و بنه است.

در واقع منطقه حفاظت شده ماله‌ی گاله با ۵۲۰۹۶ هکتار مساحت، آخرین حدّ رویش جامعه بلوط در زاگرس است که از سال ۱۳۷۸ خورشیدی به عنوان «منطقه حفاظت شده جنگلی» ، تعیین و اعلام شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر
شعار سال 1403 "سال جهش تولید با مشارکت مردم"